👣 Caminades per la llibertat. Divendres 5 d’abril.

En el marc de les accions conjuntes que a  nivell local estem organitzant amb els companys d’Òmnium Sabadell, seguim amb les anomenades Caminades per la llibertat arreu de la ciutat per denunciar la vulneració dels drets humans que signifiquen aquests judicis  i sensibilitzar la ciutadania.

El divendres 5 d’abril a les 7 de la tarda, sortirem de la plaça de l’Àngel i acabarem el recorregut a la mateixa plaça en la que hi farem una cantada final juntament amb lectures de textos dels presos i preses, i la lectura d’alguna poesia o narració a càrrec de Lídia Guarch.

Us animem a portar xiulets, cassoles, pancartes,… fem soroll i que se’ns senti per allà on passem!

Vegeu-ne el recorregut:

Us deixem unes fotos del recorregut de la 7na caminada que va començar i acabar a la plaça del Dr. Robert.

Malgrat que alguns ens voldrien quiets, callats i amagats, seguirem perseverant en la nostra lluita a favor de la llibertat i la democràcia. Seguirem sortint al carrer, tossuts, ferms i decidits. Vine i acompanya’ns!

Som el que fem per canviar el que som. (Eduardo Galeano)

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, Concentració, Llibertat presos polítics, Manifestació, mobilització i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.