Les Cambres de Comerç, eines de país

Sota el lema ‘Les cambres: eines de país’, l’ANC  amb altres entitats com el Cercle Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat, està impulsant candidatures independentistes a les Cambres de Comerç del país.

L’objectiu és el de traslladar veus realment democràtiques i independentistes a les cambres de comerç catalanes per tal que els valors republicans de la societat catalana es traslladin també a la societat empresarial.

La crida doncs, està feta i es demana la participació de tothom per transformar les cambres en una veritable eina al servei del país.

Uns compren cadires, altres les guanyarem amb vots! Si et empresari o autònom, del 2 al 8 de maig, vota a les cambres de comerç i fem-les eines de país. Per a fer-ho telemàticament necessitaràs certificat digital!

Mira el vídeo Les Cambres eines de país (com votar)

 

 

 

Mira el vídeo El sistema electoral a la Cambra de Comerç“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Argumentari, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.