👣 Caminades per la llibertat. Divendres 26 d’abril.

 

Després d’una setmana de descans, reprenem les Caminades per la llibertat arreu de la ciutat per denunciar la vulneració dels drets humans que signifiquen aquests judicis  i sensibilitzar la ciutadania, juntament amb el companys d’Òmnium Sabadell.

El divendres 26 d’abril a les 7 de la tarda, sortirem de la plaça de la Concòrdia i acabarem el recorregut a la mateixa plaça en la que hi farem una cantada final juntament amb lectures de textos dels presos i preses, i la lectura d’alguna poesia o narració a càrrec de Lídia Guarch.

Us animem a portar xiulets, cassoles, pancartes,… fem soroll i que se’ns senti per allà on passem!

Vegeu-ne el recorregut:

 

 

 

Us deixem unes fotografies com a testimoni de la 9na caminada que va iniciar el seu recorregut a la plaça Marcet, seguint per Ronda del Dr. Zamenhof, Eix Macià amb parada obligada als jutjats, fins arribar a la plaça de la Creu Alta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Només és possible avançar quan es mira lluny. Només es pot progressar quan es pensa en gran. (José Ortega y Gasset)

No hi faltis. Cal que siguem una bona colla! T’hi esperem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, Concentració, Llibertat presos polítics, Manifestació, mobilització i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.