Exposició d’aquarel·les solidàries Horitzons a mà, un projecte de solidaritats compartides. Inauguració el 4 de maig.

Atenció! Hem ajornat la inauguració de l’exposició pel dissabte 4 de maig, a les 7 de la tarda.

D’aquesta manera, qui vulgui, podrà anar a la manifestació de divendres, davant la delegació del govern espanyol a Catalunya, per protestar contra la decisió de la Junta Electoral Central d’apatar Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí de les eleccions europees.

 

 

HORITZONS A MÀ és un projecte solidari amb la resistència enfront la repressió de l’Estat espanyol a Catalunya i compromès amb la construcció d’una República catalana en pau i llibertat, i funciona com un instrument per incentivar donatius a entitats, col·lectius i plataformes que actuen en aquesta mateixa direcció antirepressiva i a favor de la independència.

Us esperem a la inauguració, el dissabte 4 de maig, a les 7, al nostre local.

Comptarem amb la intervenció de:

  • Guillem Bosch, artista,
  • Roger Espanyol, de l’Associació Irídia, de defensa dels drets civils i polítics,
  • Laia Estrugo, de Sanitaris per la República, sorgits per tenir cura del poble,
  • Núria Tarrés, d’Adri et volem a casa, de suport a l’Adri,
  • Montse Puigdemont, de l’ACDC, Associació Catalana pels Drets Civils de les famílies dels presos i exiliats polítics.

Del dia 3 fins a l’11 de maig, el local de l’ANC-Sabadell per la Independència (c. Illa, 3) es convertirà en una sala d’exposicions, d’entrada lliure, per venir-hi a mirar les aquarel·les de Guillem Bosch i a comprar-ne alguna si us escau.

La sala estarà oberta els dies feiners de 6 a 8 de la tarda i els dissabtes, 4 i 11 de maig, de les 11 a l’1 del matí i de 6 a 8 de la tarda.

Seguirem el mateix objectiu que proposa l’artista que no és altre que destinar el benefici de l’obra a la caixa de solidaritat i antirepressió.

Com funcionarà?

Veniu al local i feu un cop d’ull a les aquarel·les, tranquil·lament.

Si en voleu alguna de les que encara estan disponibles, aboneu l’import en efectiu (a partir de 20, 30 o 40 € segons s’especifica al cartell que trobareu sota cada aquarel·la) a la persona voluntària de l’Assemblea que hi ha al local. Ella us farà la reserva i us prendrà les dades per tal de poder-vos avisar per passar a recollir l’aquarel·la un cop acabada l’exposició, així com per enviar-vos via e-mail el comprovant del vostre donatiu a l’entitat a  la qual s’hagi destinat.

Mil gràcies per participar-hi.

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, Exposició, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.