👣 Caminades per la llibertat. Divendres 3 de maig.

Com ja és costum cada divendres, seguim amb les Caminades per la llibertat arreu de la ciutat per denunciar la vulneració dels drets humans que signifiquen aquests judicis  i sensibilitzar la ciutadania, juntament amb el companys d’Òmnium Sabadell.

El divendres 3 de maig a les 7 de la tarda, sortirem de la plaça del Pi i acabarem el recorregut a la mateixa plaça on hi farem una cantada final juntament amb lectures de textos dels presos i preses, i la lectura d’alguna poesia o narració a càrrec de Lídia Guarch.

Us animem a portar xiulets, cassoles, pancartes,… fem soroll i que se’ns senti per allà on passem!

Vegeu-ne el recorregut:

Us deixem unes fotografies com a testimoni de la desena caminada que va iniciar i finalitzar el recorregut a la plaça de la Concòrdia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

“Si no pots volar, corre; si no pots córrer, camina; si no pots caminar, gateja; però facis el que facis, has de seguir endavant” Martin Luther King.

Seguim endavant, res ens atura! T’esperem divendres a la plaça del Pi.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, Concentració, Llibertat presos polítics, Manifestació, mobilització, Presos polítics, Recull fotogràfic, Trobada a barris i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.