👣 Caminades per la llibertat. Divendres 10 de maig.

Com ja és costum cada divendres, Caminades per la llibertat arreu de la ciutat per denunciar la vulneració dels drets humans que signifiquen aquests judicis  i sensibilitzar la ciutadania, juntament amb el companys d’Òmnium Sabadell. I ja anem per la dotzena!

El divendres 10 de maig a les 7 de la tarda, tornem a Ca n’Oriac. Sortirem de la plaça del Pi i acabarem el recorregut a la mateixa plaça on hi farem una cantada final juntament amb lectures de textos dels presos i preses, i la lectura d’alguna poesia o narració a càrrec de Lídia Guarch.

Us animem a portar xiulets, cassoles, pancartes,… fem soroll i que se’ns senti per allà on passem!

Vegeu-ne el recorregut:

 

Aquí teniu unes fotografies de la darrera caminada sota la pluja. La coincidència amb l’acte a Barcelona en suport al MHP Puigdemont i l’aigua, la van aigualir una mica. Seguim tossuts i ferms, pas a pas, fent camí cap a la llibertat.

 

“Totes les causes justes del món tenen els seus defensors, Catalunya només ens té a nosaltres.” Lluís Companys

Ens veiem divendres a la plaça del Pi. Endavant la República Catalana!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, Concentració, General, mobilització, Presos polítics, Recull fotogràfic, Trobada a barris i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.