👣Les Caminades per la llibertat i les Carpes del judici arriben a mans dels ostatges polítics

Companys i companyes, us volem fer saber que hem fet arribar aquesta carta als ostatges injustament empresonats per aquest estat cruel i malèvol.

Els volem fer saber que, a banda d’allò “els catalans fem coses”, a Sabadell cada setmana seguim i compartim els judicis amb la ciutat des del Racó del campanar, i cada divendres sortim a caminar i a reivindicar els seus drets vulnerats ignominiosament.

Seguim! Des d’aquí volem aprofitar per agrair una vegada més, i tantes com en faci falta, la solidaritat, tendresa, tenacitat, fermesa, dignitat, perseverança, tossuderia,… a tot l’equip de voluntaris i voluntàries que sempre esteu a punt per tibar. Sense vosaltres res seria possible. No ens rendim! No defallim!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, carta, General, Llibertat presos polítics i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.