👣 Caminades per la llibertat. Divendres 24 de maig.

Un divendres més, seguim amb les Caminades per la llibertat arreu de la ciutat per denunciar la vulneració dels drets humans que signifiquen aquests judicis  i sensibilitzar la ciutadania, juntament amb el companys d’Òmnium Sabadell.

El divendres 24 de maig a les 7 de la tarda, anem a Can Llong. El recorregut tindrà el seu punt d’inici i final a la plaça de Còrdova. Els que veniu d’altres barris, us hi podeu acostar amb l’autobús de la línia 11, parada Còrdova (recorregut i horaris). Farem cantades a l’inici, a mig, i al final del recorregut juntament amb lectures de textos dels presos i preses, i la lectura d’alguna poesia o narració d’autors nostrats a càrrec de Lídia Guarch.

Us animem a portar xiulets, cassoles, pancartes,… fem soroll i que se’ns senti per allà on passem!

Vegeu-ne el recorregut:

 

Compartim amb vosaltres unes fotografies de la darrera caminada per Can Puiggener.

 

 

 

 

 

 

 

Ens rebel·lem per nosaltres i per tots aquells que volen un futur de pobles lliures. Manuel de Pedrolo.

Seguim ferms i decidits cap a la República Catalana, cap a un estat nou, lliure, democràtic i català. Us esperem divendres a la plaça de Còrdova de Can Llong. Cap a la independència!

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, Concentració, General, Llibertat presos polítics, mobilització, Recull fotogràfic i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.