👣 Caminades per la llibertat. Divendres 7 de juny.

Aquest divendres serà el darrer de les Caminades per la llibertat. Després de 4 mesos intensos de Caminades i de seguiment del judici amb les Carpes del Judici al Racó del campanar, el proper divendres 14 de juny el farem coincidir amb un sopar lila i groc 💜💛  que hem anomenat Amb pas ferm cap a la llibertat, una vetllada festiva, solidària i de suport a les preses: Carme Forcadell i Dolors Bassa. Només teniu aquesta setmana per comprar el tiquet! Per més informació cliqueu aquí.

El divendres 7 de juny a les 7 de la tarda, ens trobarem al Parc Taulí, a la glorieta (aquí).  Els que veniu d’altres barris, us hi podeu acostar amb l’autobús de la línia 7 o 80 (recorregut i horaris), i baixar a la parada Francesc Izard / Taulí. Farem cantades a l’inici, i final del recorregut juntament amb lectures de textos dels presos i preses, i la lectura d’alguna poesia o narració d’autors nostrats a càrrec de Lídia Guarch.

Us animem a portar xiulets, cassoles, pancartes,… fem soroll i que se’ns senti per allà on passem!

Vegeu-ne el recorregut:

 

Us deixem unes fotografies de la darrera caminada a Torre-romeu.

 

 

 

 

 

 

 

Vinga, som-hi! Us esperem el proper divendres a la glorieta del Parc Taulí. Fem de la darrera Caminades per la llibertat un clam de denúncia de la repressió i un cant a la llibertat i als drets.

La utopia serveix per caminar. Eduardo Galeano.

Aquesta entrada s'ha publicat en Caminada popular, Concentració, Llibertat presos polítics, mobilització, Presos polítics i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.