Anem a Estrasburg a exigir els nostres drets cívics i polítics. Si no permeten que Puigdemont, Junqueras i Comín ens representin ens estan llençant els vots a la paperera!


Ens farem sentir a Estrasburg el mateix dia de la constitució del Parlament de la Unió Europea i exigirem que els diputats Puigdemont, Junqueras i Comín puguin exercir com a representants nostres.

No s’han respectat els nostres vots quan s’ha empresonat i exiliat el nostre govern electe durant la tardor del 2017.  Tampoc quan van tornar a ser elegits diputats del Parlament de Catalunya el 21-D del 2017. Tampoc quan Puigdemont no va ser investit president de la Generalitat el gener del 2018, ni tampoc ho van ser ni Sánchez ni Turull. Ni tampoc han estat respectats els nostres vots quan han estat elegits diputats i senadors a les Corts i al Senat espanyols el 28 d’abril del 2019 ni tampoc  quan han estat elegits regidors als municipis de Barcelona i Terrassa el 26-M. El vot dels catalans és sistemàticament violat i no serveix per res!

El Consell per la República ha emès un comunicat mitjançant el qual se’ns demana que fem una “demostració massiva de suport a la democràcia i per la llibertat dels presos polítics”.

La crida aila mobilització feta de la mà de l’ANC i d’altres entitats ens emplaça a exigir de l’Estat espanyol respecte pels resultats de les eleccions europees del 26 de maig i, que es compleixi la resolució del Grup de Treball de Detencions Arbitràries del Consell de Drets Humans de l’ONU i alliberi els presos polítics.

L’ANC i altres entitats socials i polítiques ens sentim cridades a defensar els drets i la democràcia a Europa i a fer valer els vots menystinguts de gairebé 2,3 milions de catalans que hem votat les forces de JxCat i ERC.

Si el Parlament Europeu no defensa la representativitat d’equests vots, la defensa dels drets fonamentals es veurà greument violada i posarà en qüestió la democràcia a Europa.

ANC – Sabadell per la Independència ens n’hi anem amb autocar perquè ens sentim plenament concernits amb aquesta crida.

 

🔸Sortida de Sabadell, l’1 de juliol.
🔸A les 4 de la tarda
🔸De l’esplanada que hi ha entre el parc Catalunya i la Cambra de Comerç
🔸Arribada a Estrasburg cap a 2/4 de 8 del matí
🔸La concentració al Parlament de la Unió Europea està prevista cap a 2/4 de 9 del matí.

🔸Sortida d’Estrasburg, el dia 2 de juliol, a les 8 del vespre
🔸Arribada a Sabadell, el dia 3, a les 11 del matí, més o menys.

🔸Preu de cada tiquet, 100 €
🔸Els podeu comprar al local de Sabadell per la Independència – ANC, c. Illa, 3.
🔸Els dies feiners de 6 a 8 de la tarda. Els dissabtes d’11 a 1 del matí.

Convençuts que el front internacional ens ajudarà a arribar a port, ara, ens farem sentir al cor mateix d’Europa.

No abandonem!

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, Consell per la República, Crida per la república, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.