Iniciem una campanya per fer que el Consell per la República Catalana sigui una realitat inqüestionable que pressioni i possibiliti, des de l’exterior, aconseguir la independència del nostre país.

“L’1-O vam exercir el nostre dret a l’autodeterminació, com mai no ho havíem fet abans. Vam votar i vam donar-nos un mandat: esdevenir un Estat independent en forma de República.

El Consell té en el mandat de l’1-O la seva font de legitimitat. Mantindrà viu aquest mandat, el defensarà i li donarà continuïtat. El Consell té com a missió fer efectiu el mandat de l’1-O, és a dir, que la República proclamada el 27-O esdevingui realitat”.

ANC – Sabadell per la Independència ens hi tirem de cap per fer que el Consell per la República Catalana sigui una realitat inqüestionable que pressioni i possibiliti, des de l’exterior, aconseguir la independència del nostre país.

Fem una crida de voluntaris que vulguin afegir-se a aquest projecte, que donarà a conèixer el contingut del Consell i vetllarà perquè siguem molts els sabadellencs adherits.

T’esperem aquest divendres 28 de juny, a les 7 de la tarda, al local de Sabadell per la Independència (c. Illa, 3)

Més informació aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en Consell per la República, crida de voluntaris, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.