Dijous 4 de juliol. Judici sumaríssim als presos polítics. Vist per sentència. A càrrec de l’Associació Atenes de juristes pels Drets Civils.

Dijous 4 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, al casal Pere Quart, us convidem a assistir a la xerrada de l’Associació Atenes de juristes pels Drets Civils:

Judici sumaríssim als presos polítics. Vist per sentència.

La xerrada està organitzada per l’ANC – Sabadell per la Independència en col·laboració amb: Crida Nacional per la República, CUP, ER Sabadell, Independència i República, Junts per Sabadell i Òmnium Sabadell.

Anirà a càrrec de diversos juristes de l’associació. Ens aclariran els conceptes dels tràmits jurídics que s’estan fent i ens faran entendre la rellevància que tenen.

Respondran preguntes com ara:

  • Són d’obligat compliment o no les resolucions de l’ONU? Què passa si no es compleixen?
  • De qui depèn que Puigdemont, Comín i Junqueras puguin exercir com a diputats europeus?
  • Deixaran en llibertat els presos mentre no hi hagi sentència?
  • Què en podem esperar de la resolució de Luxemburg?
  • Quin paper tenen els eurodiputats amb la llibertat dels seus companys?
  • Què podem fer nosaltres?

L’associació Atenes de juristes pels drets civils és una associació sense ànim de lucre que aplega juristes compromesos en la defensa dels drets civils i polítics de les persones i dels col·lectius del nostre país.

La seva finalitat és lluitar contra la regressió que estan patint al nostre país els drets i les llibertats fonamentals de les persones, dels ciutadans, dels col·lectius i dels pobles.

No hi falteu!

Aquesta entrada ha esta publicada en Conferència, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.