11S. Objectiu independència!

No ens deixem enganyar!

Ens volen dividits i a casa, no us n’adoneu?

No ens podem desanimar. Hem de continuar lluitant, no sabem fins quan, però mai havíem estat tant a punt d’aconseguir l’objectiu: la Independència

Mobilitzem-nos i fem el que l’Estat no vol: sortim tots al carrer! És on hi tenim la força!

Aquest 11 de Setembre, l’ Objectiu és la Independència

Un any més, organitzem la manifestació per la Diada de l’Onze de Setembre amb el lema Objectiu independència, en col·laboració amb l’AMI i Òmnium Cultural.

Mira el vídeo de la Diada, aquí.

Fem de Barcelona un clam per la unitat estratègica que ens permeti aconseguir l’objectiu comú: la independència. Només serà possible si lasocietat civil mobilitzada, el Govern i el Parlament caminem junts, i si aquest 11 de Setembre tornem a ser-ne molts i omplim de nou els carrers.

Inscriu-t’hi:

El video t’explica com fer la inscripció, aquí

No som prous encara i seguim insistint que cal a seguir augmentant les inscripcions, perquè són una eina necessària de cara a garantir l’èxit de la Diada.

Inscriu-te a la Diada (aquí) i, si ets de Sabadell, al tram 11, 12 i 13. Al començament de la Gran Via de les Corts Catalanes.

Per inscriure-t’hi, has d’omplir el formulari, apuntar-te al tram indicat i confirmar la inscripció a través del correu electrònic que rebràs. Has de fer la confirmació per correu abans que passin 24 hores perquè la inscripció sigui vàlida.

També t’hi pots inscriure-s’hi telefònicament, al 93 655 82 82 de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00

Recorregut i horari de la manifestació:

L’epicentre de la manifestació serà la plaça d’Espanya de Barcelona. “Hem cercat una plaça gran on conflueixin carrers grans, perquè volem representar que, des de camins diferents, hi ha un punt de trobada que és la independència”. El punt de trobada que exigim a tots els actors polítics.

Recomanem de ser a la manifestació una hora abans de les 17.14. I convidem la gent a baixar a Barcelona a primera hora del matí per poder assistir a la Fira de Consum Estratègic del projecte Eines de País que es farà de 10.00 a 15.00, al Pla de Palau de Barcelona i als carrers de la rodalia.

Et recomanem dinar a prop de la zona del teu tram per anar amb calma i amb prou temps per arribar al lloc.

Si vols t’hi duem amb autocar.

Com cada any, hem organitzat autocars per anar plegats a la manifestació de la Diada. Per tenir el tiquet pots anar al local de ANC-SBDxI (c. Illa, 3) i comprar-lo. Val 10 € cadascun. Els autocars sortiran de la pl de les Dones del Tèxtil (antiga pl Marcet), a la 1 del migdia.

I amb samarreta.

Tot el benefici anirà íntegrament a campanyes de l’Assemblea per avançar cap a la independència (com ara les denúncies als organismes internacionals en defensa dels nostres drets drets humans i civils i, les campanyes de Consum estratègic i d’Eines de país que hem fet últimament )

La trobaràs a la seu de l’Assemblea Territorial, c. Illa, 3. De dilluns a divendres de 6 a 9 de la tarda i, els dissabtes d’11 a 1 del migdia.

Aquest 11 de Setembre reclama el mandat de l’1 d’octubre perquè vam defensar el referèndum, perquè ens la vam jugar i vam guanyar.

Depèn de nosaltres que sigui realitat.

Passem a l’acció, mobilitzem-nos! Aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en 11S 2019, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.