11S. Objectiu independència!

Som-hi, omplim al carrer!

Aquest 11 de Setembre, l’ Objectiu és la Independència

 

Per què és important anar a manifestar-nos aquest 11S?

Després de tot el que hem viscut…

On ens trobem? Cap on anem? Cap on ens porten?

No permetis que ningú silenciï la teva veu.

Aquest 11 de Setembre reclama el mandat de l’1 d’octubre perquè vam defensar el referèndum, perquè ens la vam jugar i vam guanyar.

Depèn de nosaltres que sigui realitat.

Mira el vídeo promocional de la Diada, aquí.

Tenim clar que volem aconseguir.

Per això t’hi esforces i hi lluites.

Però sense un estratègia compartida, s’hi pot arribar?

Som molts i pensem diferent però, tenim clar l’objectiu

Si analitzem les nostre virtuts i els nostres defectes podem establir la unitat estratègica que ens permeti aconseguir  l’objectiu: la independència!

Si tu també comparteixes el mateix  objectiu i creus que per arribar-hi cal teixir una unitat estratègica i d’acció, inscriu-te a https://diada.assemblea.cat/ i aconseguim la independència!

Què hi anem a fer a la Gran Via de Barcelona?

Aquest 11 de Setembre, encetem un nou cicle polític, i per això és tan important que tornem a omplir els carrers. Des de la diversitat, ens cal teixir una unitat estratègica que ens permeti portar a terme la independència. I això només serà possible si societat civil mobilitzada, Govern i Parlament caminem junts, si aquest 11 de Setembre tornem a ser-ne molts i omplim de nou els carrers. L’11 de setembre, caminem plegats per aconseguir la independència!

Per què haig de tornar a sortir al carrer?

Aquests anys hem constat una evidència: quan societat civil mobilitzada, Govern i majoria independentista al Parlament caminem plegats, som capaços d’arribar molt lluny. Però per crear aquesta simbiosi, és necessari mobilitzar els carrers, omplir-los. Per això és necessari tornar a sortir aquest 11 de Setembre. Perquè ens cal teixir una unitat estratègica que permeti aconseguir la independència. I el primer pas és omplir els carrers l’11 de Setembre.

Cal tornar a posar la independència al centre del debat. Només així podrem afrontar els reptes que s’albiren a l’horitzó. El moment excepcional requereix el millor de nosaltres. I el primer pas és desbordar novament Barcelona. Amb la certesa que tots i totes ens necessitem per avançar. Pensem el que pensem, plegats aconseguirem el nostre objectiu: la independència. I l’11-S ho tornarem a demostrar.

Inscriu-te a la Diada (aquí) i, si ets de Sabadell, al tram 11, 12 i 13. A la Gran Via de les Corts Catalanes, des de la plaça d’Espanya fins el carrer d’Entença.

Per què m’hi he d’inscriure? No puc anar-hi per lliure?

És molt important que tots els trams de la Diada s’omplin de participants. I per aquest motiu és imprescindible que tothom que hi vulgui anar s’hi inscrigui a través del formulari de la web. Només així podrem assolir el nostre objectiu: que tots els trams s’omplin per generar un estel. Un estel representa un estat i és que pensem com pensem, gràcies a la unitat estratègica i d’acció és com aconseguirem crear el nou estat independent en forma de república.

Com funcionen les inscripcions?

Per inscriure-t’hi, has d’omplir el formulari, apuntar-te al tram indicat i confirmar la inscripció a través del correu electrònic que rebràs. Has de fer la confirmació per correu abans que passin 24 hores perquè la inscripció sigui vàlida. Si al cap de 24 hores d’omplir el formulari no has rebut el correu (comprova el correu brossa), voldrà dir que hi ha hagut algun error. Et demanem que, en aquest cas, tornis a fer la inscripció i comprovis la safata de correu brossa.

Com ens hi podem inscriure per venir en grup?

Pots apuntar fins a cinc persones en un mateix correu per poder venir junts a la Diada 2019 – Objectiu Independència. Si sou un grup més nombrós, us haureu d’apuntar per petits grups de cinc, o bé individualment.

Si vols t’hi duem amb autocar.

Com cada any, hem organitzat autocars per anar plegats a la manifestació de la Diada, per facilitar-te’n l’assistència i anar-hi còmodament. Aviat tindrem tots els detalls

Per què una samarreta?

El lot de l’11-S, a part de la samarreta de la Diada, conté un una bossa de tela perquè hi puguis posar tot el que vulguis portar. Aquest any, la samarreta la tornem a fer a Catalunya, i 6 euros de cada samarreta aniran a campanyes de l’Assemblea per avançar cap a la independència com ara les campanyes de Consum estratègic i d’Eines de país

La trobaràs a la seu de l’Assemblea Territorial, c. Illa, 3. De dilluns a divendres de 6 a 9 de la tarda. A partir de dilluns 15 de juliol, la pots venir a buscar!!

És obligatori comprar el lot de la Diada 2019 – Objectiu Independència?

Evidentment, no és obligatori comprar el lot. Tothom és benvingut a la Diada 2019 – Objectiu Independència, tant si compra el lot, com si no.

L’Assemblea es finança únicament amb les quotes dels seus socis i sòcies i la venda de productes de l’Assemblea. El material, la comunicació i la logística dels actes que fa arreu del país suposen una despesa molt gran, i una de les principals font d’ingressos, que permet a l’Assemblea continuar amb força la seva tasca, és el lot de l’Onze de Setembre, que consisteix en una samarreta i altres complements. Els 6 euros de cada lot serveixen per finançar directament campanyes per treballar cap a la independència. A més, la fem a Catalunya, seguint els criteris de la campanya de consumestratègic.cat, que busca enfortir les empreses vinculades amb els valors republicans, de respecte a les decisions democràtiques, i sense ingerències polítiques

Soc una entitat i vull col·laborar en la Diada: què he de fer?

La Diada 2019 – Objectiu Independència és una acció de país. Per tant, necessitem tots els catalans, amb tota la seva diversitat i inquietuds, amb la voluntat de construir un país lliure i millor per a tothom. Posa’t en contacte amb dubtes11S@assemblea.cat i ajuda’ns a enriquir la Diada!

A quina hora començarà la Diada 2019 – Objectiu Independència?

La Diada d’enguany començarà a les 17:14 hores. Et recomanem que al matí participis en la fira de Consum Estratègic que tindrà lloc a Barcelona. És fonamental que arribis al teu tram amb força antelació. Et recomanem dinar a prop de la zona del teu tram per anar amb calma i amb prou temps per arribar al lloc.

Tots els llocs són igual d’importants?

Sí. La Diada 2019 – Objectiu Independència serà un èxit si aconseguim omplir tots els trams previstos i crear aquest Estat en forma d’estel.

Passem a l’acció, mobilitzem-nos!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en 11S 2019, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.