Prou bufetades a la dignitat. Prou pactes amb el 155!

Aquest divendres es pot signar un altre pacte entre els partits sobiranistes i els del 155. 

Davant d’això diem:

Prou bufetades a la dignitat. Prou pactes amb el 155!

Aquesta segona vegada es tracta del Consell Comarcal del Vallès Occ. Mentre que era possible un pacte que donés la majoria als partits sobiranistes, amb el possible suport dels comuns, sembla ser que, ni tant sols s’ha plantejat seriosament de treballar per fer-ho possible.

Així doncs, l’opció que té més opcions per governar el Consell Comarcal és un pacte entre PSC-JxCat-Comuns, i donar la presidència del Consell al PSC.

No estem disposats a rebre més bufetades. Diguem alt i clar als nostres regidors que no acceptem els pactes amb els del 155 i per descomptat, aquest tampoc. Fem arribar les nostres queixes als partits, i els  demanem dignitat!

Fa pocs dies s’ha signat un pacte vergonyós a la Diputació de Barcelona. I no n’hi ha hagut prou…, ara toca repetir-lo al Consell Comarcal? JuntsxCat, els vots que se us han dipositat no són per pactar amb els del 155.

Us convoquem a manifestar-vos el dia de la constitució del Consell Comarcal.  
Dia: divendres 19 de juliol.
Lloc: davant de l’Ajuntament de Sabadell, a la plaça de Sant Roc.
Hora: a les 12 del migdia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.