Tens eines, fes-les servir: Consum Estratègic

Consum estratègic, una eina per enfortir l’estructura econòmica del nostre nou Estat, lluny de l’IBEX i de les empreses que s’han dedicat a fer-nos por.

1.- Consum estratègic, eina de país
Gary Becker, premi Nobel d’Economia, març del 2012: “Els països petits poden funcionar bé aprofitant l’economia globalitzada i venent una gran
part de la seva producció a altres països. La mida dels països era molt més important en el passat quan molts països tenien aranzels elevats i els costos de transport eren més importants.”

Construir estructures econòmiques, per què?
Aquesta dependència econòmica que patim és un desastre. La nostra economia es belluga a favor de les elits dominants i de quatre vividors.
https://elordenmundial.com/mapas/mapa-de-la-economia-espanola/
L’economia espanyola és un forat negre en favor de la seva capital. Ho xucla i ho buida tot a favor seu.

https://digitalsevilla.com/2017/06/26/gas-natural-pago-mas-de-medio-millon-de-euros-a-felipe-gonzalez/
L’expresident del Gobierno, Felipe González, va cobrar 566.000 euros durant la seva etapa com a conseller a Gas Natural. En els quatre anys i mig que va passar treballant per a la companyia tot just assistia a una reunió mensual.

Què és Consum estratègic, eina de país?
La iniciativa de Consum estratègic s’engloba dins un conjunt de propostes que tenen com a únic objectiu donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana, en aquest cas en l’àmbit econòmic, mitjançant l’apoderament de la gent en la presa de decisions de consum quotidià.

Promovem empreses alternatives a les que han participat a la campanya de la por i potenciem la creació d’estructures econòmiques que, per mitjà del comerç, potenciïn un teixit productiu català pròsper per si mateix, i allunyat de la presa de decisions amb marcat caràcter polític.

Vols fer una acció útil per contribuir a la independència i crear la República Catalana?

  • Si vols ser protagonista de la construcció de la República catalana.
  • Si vols decidir com ha de ser la República catalana de tothom i per a tothom.
  • Si tens clar que tu ets la clau de tot això, no en dubtis. Inscriu-t’hi i forma part de l’equip de Consumidors estratègics!
  • Inscriu-te a Consum Estratègic i abandona les empreses de l’IBEX 35.
  • Posa el teu gra de sorra per enfortir les estructures econòmiques de la República catalana de la mà d’empreses que no reben pressions de l’Estat espanyol i que tenen una economia  basada amb valors de proximitat, més socials i de respecte pel medi ambient.

Tens més poder del que et penses.
Tenim més poder del que ens pensem.
Apodera’t i, si ets un consumidor, canvia de seguida de companyia de subministrament, aquí.

És un gust!
Entra aquí: https://www.consumestrategic.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.