Manifest alternatiu al de l’acte institucional de l’Ofrena floral de la Diada de 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’ acte de l’ofrena floral institucional de la Diada Nacional de Catalunya va transcórrer amb normalitat tot i que va ser ben aigualit i descafeïnat.

Hi vam assistir al costat d’unes 200 persones. La pluja va tirar enrere els representants institucionals que no van llegir el manifest en públic. Un manifest anacrònic, insensible i banal, que no reflecteix la situació real del país i que és absolutament inadmissible i insuficient en no recollir l’anhel majoritari de la ciutat que es postula clarament pel dret a l’autodeterminació i tampoc recull ni la repressió que patim ni la pèrdua de drets i llibertats que van dinamitant la democràcia.

En acabat l’acte institucional, es va fer una roda de premsa on es va explicar que el manifest no va ser consensuat entre les forces de l’Ajuntament i que no es va incloure les esmenes proposades pels representants independentistes.

El manifest alternatiu que us presentem, signat per ANC-Sabadell per la Independència, Esquerra Republicana-Sabadell, Junts per Sabadell, La Crida, Òmnium Sabadell, Independència i República-Primàries Catalunya, està obert a les entitats sabadellenques que vulguin subscriure’l.

Per adherir-vos-hi com a entitat ho podeu fer saber al correu: mserracant@ajsabadell.cat

Continuarem lluitant en contra de la repressió, i pel dret a l’autodeterminació del nostre país.

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General, Manifest. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.