Reivindiquem l’1 d’Octubre Vam votar i vam guanyar! Ho tornarem a fer!

Reivindiquem l’1 d’Octubre
Vam votar i vam guanyar!
Ho tornarem a fer!

Aquest 1 d’octubre de 2019, Sabadell per la Independència-ANC i Òmnium Sabadell hem organitzat conjuntament un seguit d’activitats per recordar l’1 d’octubre de 2017, quan a Catalunya vam ser els protagonistes actius d’una jornada històrica: malgrat la forta repressió, milers de persones vam sortir als carrers i vam omplir els col·legis electorals. Vam votar i vam guanyar!

Per recordar però sobretot per reivindicar i recuperar l’esperit d’aquell 1 d’octubre de 2017, les dues entitats hem organitzat tot un seguit d’activitats per a la tarda de l’1 d’octubre de 2019.

Si, a més de participar-hi, ens hi voleu ajudar com a voluntaris, només cal que ompliu aquest formulari.

Programa:

4, tarda:
Cercavila amb l’Urna de l’1 d’octubre.
Inici: pl. de Joan Fuster. Final: pl. de Sant Roc

3/4 de 5:
Espai de debat sobre consultes d’iniciativa popular
Mural de la Llibertat: construcció d’un mural amb llaços grocs
Jocs per a infants
Racó del cançoner
Homenatge i reconeixement a tres iniciatives de la nostra ciutat: la Roda de la  Pau, els ciutadans anònims que cada dia a les 12 es manifesten davant l’Ajuntament reclamant la Pancarta, i els ciutadans que cada dilluns es manifesten davant el Mur de la Llibertat (al costat de l’estació d’FGC de Can Feu | Gràcia.

8, vespre:
Cercavila des de la pl. de Sant Roc fins al Mur de la Llibertat (pl. de l’Enginyer Playà, estació d’FGC de Can Feu | Gràcia) amb dues aturades:

  • IES Escola Industrial: reconeixement a les persones que van fer possible les Escoles obertes durant els dies previs a l’1 d’octubre
  • Escola Nostra Llar: reconeixement a les persones que van patir la violència policial de l’1 d’octubre

3/4 de 9:
Mur de la Llibertat: col·locació del monument dedicat a l’1 d’octubre, parlaments i actuacions.

Hi serem malgrat la repressió
Vam guanyar i guanyarem!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, Concentració, General, Manifestació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.