No serem a la manifestació del 6 de desembre en contra la Constitució espanyola promoguda per la Plataforma Republicana de Sabadell.  Els catalans ja hem passat pàgina.


No serem a la manifestació del 6 de desembre en contra la Constitució espanyola promoguda per la Plataforma Republicana de Sabadell. 

Els catalans ja hem passat pàgina.

Us ho expliquem:

. L’1 d’Octubre del 2017, els catalans ens vam autodeterminar. Vam decidir que Catalunya esdevingués un estat independent en forma de república. Això inclou implícitament un rebuig a la monarquia i es basa en el fet que els catalans no tenim rei.
. La república catalana, originada amb el referèndum de l’1 d’Octubre, no ha estat possible per la repressió de l’Estat espanyol, la indiferència de la Unió Europea i, malauradament, per mancances de dins de Catalunya mateix.

. Cada nació te dret a escollir el seu futur i nosaltres l’1 d’Octubre del 2017 ho vam fer. Ara falta la implementació del mandat del referèndum de l’1 d’Octubre del 2017 i aquesta és la nostra lluita: la lluita per l’autodeterminació de la nostra nació.

. La república que vam escollir està basada en els drets humans, els drets cívics i socials i en la democràcia participativa. Ser república no és una garantia per si mateixa, ja que també hi ha repúbliques centralistes, jacobines i controladores dels ciutadans que no ens són cap bon model.

. Als catalans no ens pertoca decidir com ha de ser una futura constitució espanyola renovada ni si el seu cap d’Estat ha de ser un monarca o un president republicà.

. Encoratgem els republicans espanyols i els companys de la Plataforma Republicana de Sabadell a continuar amb la seva lluita contra la Constitució i la monarquia espanyola i desitgem que puguin crear una república pròpia. En aquesta lluita ens hi trobaran fraternalment des de la Catalunya republicana independent sempre que la nostra ajuda sigui volguda.

Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicat ANC, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.