El 29 de febrer anem a Perpinyà! Hi vols venir amb autocar?

TOTHOM A PERPINYÀ

La República al centre (del món)

Dia: 29 de febrer

Hora: A partir de les 12 h.

Lloc: Parc de les Exposicions de Perpinyà (Esplanada al costat del Recinte firal Palau de les Exposicions de Perpinyà).

Pots ana-hi també amb autocar:

 

 

Sortida de Sabadell: a les 8 del matí, del parc de Catalunya.
Tiquets: a 15 €
Venda: al local de SBDxI (Illa, 3)
Horari: De dl a dv de 18 h. a 20 h. i ds d’11 h. a 13 h.

Ens fa molta il·lusió avançar-te la invitació a l’acte que celebrarem el proper dissabte 29 de febrer a Perpinyà amb el president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí. Un acte de gran transcendència per al Consell per la República Catalana, ja que per primera vegada serem a Catalunya, concretament a Perpinyà.

Volem comptar amb el teu suport per a fer que sigui l’acte més gran fet mai a Perpinyà.

Per a fer-ho possible, ens caldrà fer un gran desplegament humà i tècnic i això requereix de recursos econòmics. En aquests moments, el Registre ciutadà del Consell ofereix l’opció de contribuir periòdicament (mensual, trimestral o anual) i et volem demanar que et canviïs a contribució periòdica, en la modalitat i l’import que més et convingui.

Pots fer-ho des d’aquí: registre.consellrepublica.cat

Les comarques nord-catalanes van ser claus per a poder celebrar el referèndum de l’1d’octubre i les seves institucions i societat civil sempre han donat suport al procés català i han demanat la llibertat dels presos i exiliats polítics.

El teu suport és clau perquè el Consell i la feina que fem des de l’exili pugui acomplir la seva missió: culminar el camí iniciat el Primer d’octubre.

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, Consell per la República, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.