L’entesa Local de Sabadell pel Debat Constituent ens ha convidat a formar-ne part

Dimecres 22 de gener, vam ser a la 1a trobada d’entitats ciutadanes de l’Entesa Local de Sabadell pel Debat Constituent, que es va fer al’Àgora (Centre Cívic de Sant Oleguer).

Us recordem que l’Entesa Local de Sabadell, s’engloba dins el Debat Constituent, té per objectiu conèixer i recollir l’opinió del conjunt de la societat civil de Catalunya a través de la seva participació en un procés de debat transversal, inclusiu i plural, on la societat civil s’expressarà i debatrà sobre els àmbits constituents.

Les opinions recollides en aquests debats participatius, seran aplegades amb l’objectiu d’establir les bases constitucionals per a un futur polític de Catalunya.

La trobada amb altres entitats i persones interessades va despertar força interès entre els sabadellencs. A partir d’ara, com a entitat que en forma part començarem un seguit trobades des de la nostra entitat a fi de debatre com volem que sigui el futur polític de Catalunya i quines són les bases constitucionals que volem fer arribar al Parlament perquè siguin tingudes en compte.

El debat promet de ser molt interessant.

Anen fent camí.

Aviat us informarem dels debats que obrirem.

Recordeu que si algú de vosaltres està interessat a formar part del nucli propotor que ho pot fer sabar mitjançant el correu sabadell@debatconstituent.cat

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, Entesa Local de Sabadell pel DC, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.