Assemblea de socis de SBDxI-ANC el 18 i 19 de febrer. VIII Assemblea General Ordinària el 22 de març.

La VIII Assemblea General Ordinària tindrà lloc el proper 22 de març a l’Hospitalet de Llobregat.

En aquest enllaç teniu accés a tota la documentació necessària:

  •  Reglament de l’Assemblea General.
  •  Proposta de Full de Ruta.
  •  Proposta de reforma parcial dels Estatuts i Reglament de Règim Intern segons el que es va aprovar a la darrera Assemblea General.
  •  Els documents de balanç, pèrdues i guanys i pressupost.
  •  L’informe de gestió econòmica i l’informe de gestió del Secretariat Nacional.
  •  L’enllaç a la consulta de cens.

Del 12 al 17 de febrer de 2020 podeu presentar les esmenes al Full de Ruta, els Estatuts i el Reglament de Règim Intern que considereu oportunes. Per a ser admeses cal que seguiu les instruccions de l’article 29 del Reglament de l’Assemblea Ordinària i adreçar-les al correu: secretaria@sbdxi.cat

El 18 i 19 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, quedeu convocats a l’assemblea que es farà al local de SBDxI-ANC, a 2/4 de 8 del vespre per promoure el debat de les ponències d’actualització del Full de Ruta, els Estatuts i el Reglament de Règim Intern.

De l’1 al 21 de març, inscripció de l’AGO.

El 16 de març es publicaran les esmenes definitives per a la discussió a l’AGO

El 22 de març, celebració de l’AGO

Estigues atent a les convocatòries, i aprofita per revisar ara la teva inscripció al cens en aquest enllaç. També pots veure a continuació un resum de tota l’activitat duta a terme per Secretariat Nacional el darrer any.

Aquesta entrada ha esta publicada en AGO, Assemblea General Ordinària a l'Hospitalet, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.