Diada 2020, a Sabadell, tarda: Concentració “El deure de construir un futur millor, el dret a ser independents”

Created with GIMP

Aquest any, una Diada diferent: t’hi esperem!

Concentració: 

“El deure de construir un futur millor, el dret a ser independents”

A l’av. de Francesc Macià, a la tarda

La situació actual i la nostra responsabilitat com a entitats convocants fa que enguany la Diada sigui diferent, però això no ha d’impedir que tothom hi pugui participar! Serà una Diada descentralitzada i sense aglomeració: hem de garantir alhora la salut i el dret a la manifestació.

A Sabadell, fem una convocatòria conjunta amb Òmnium Sabadell: ens trobarem a l’av. de Francesc Macià per reclamar un cop més la independència del nostre país com la millor eina davant la crisi.

A les 6 de la tarda començarà l’acte però t’aconsellem de venir abans perquè l’accés es farà per unes portes d’entrada. Podràs entrar a partir de 2/4 de 6. L’acte tindrà una durada aproximada d’1 hora i mitja i serà reivindicatiu i auster. La normativa sanitària ens obliga que l’espai del recinte tingui un aforament limitat.

Com pots participar-hi

  1. Cal inscriure-s’hi prèviament aquí: http://www.inscriu.me/ca/11s-2020-a-sabadell. La inscripció ens ajudarà a organitzar millot l’acte i a prendre les mesures sanitàries prescriptives correctament.

Què he de fer el dia 11 de setembre?

  1. Venir a l’eix Macià a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb el comprovant de la inscripció.
  2. Anar a qualsevol de les portes d’accés que hi haurà al llarg de tot l’eix per accedir a l’espai.
  3. Un cop a dins del perímetre, trobaràs una marca a terra on t’hi podràs estar per tal de mantenir en tot moment la distància sanitària de seguretat.
  4. Has de dur la mascareta posada durant tot l’acte.
  5. No comparteixis pancartes amb altres persones.
  6. Porta aigua i barret, si és un dia assolellat.
  7. A les persones grans, els recomanem dur cadires plegables, tot i que l’acte no serà molt llarg.

Recorda que també hi ha altres maneres de participar en aquesta Diada: si encara no tens el codi QR per participar a la xarxaindependencia.cat i la samarreta de la Diada 2020, pots passar pel local de l’ANC de Sabadell i aconseguir-los.

Perquè tenim el deure de construir un país millor. Tenim el dret a ser independents!

Tornarem a refer-nos i a plantar cara a un Estat que ens vol sotmesos i abatuts. La lluita no s’ha acabat. Sortim de la inacció, alliberem l’angoixa i recordem que som molts: som tots els de l’1 d’Octubre.

Mai hem estat en una posició tant avantatjosa davant d’un Estat corcat que es desfà. Traiem pit, i preparem-nos. És amb l’embat de la gent que hem d’empènyer els líders polítics i fer-nos forts. Tornem al carrer.

Si no has renunciat a l’objectiu, no abandonis la lluita i recuperem la confiança.

Sabem d’on volem fugir i sabem què volem construir.

Visca Catalunya lliure!!

Aquesta entrada ha esta publicada en 11S, Acte, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.