Sense tu, no hi ha Diada. Fes-te voluntari!

Desperta Ferro 11S!!                                                           

  • Matí: Rua per la independència (amb tota mena de vehicles)

  • Tarda: concentració: El deure de construir un futur millor, el dret a ser independents

Company, companya,

La nostra Assemblea de Base és una de les del país que estem organitzant la Diada. La farem de manera reivindicativa, com no pot ser de cap altra manera, i amb les mesures sanitàries prescriptives.

La descentralització de la convocatòria porta més feina que mai. Creiem que no podem renunciar al nostre dret de manifestar-nos, de fer saber que el moviment independentista segueix viu i que volem la independència, ara més que mai!!

Et necessitem per organitzar tota la logística de l’acte: engalanar els vehicles, transport i muntatge de l’escenari, posar i treure valles al recinte de la concentració, marcar els punts on haurà de situar-se la gent  i vetllar que a les portes d’entrada s’hi guardi el distanciament imprescindible.

En total necessitem unes 40 persones sense les quals no podrem fer la celebració proposada. De les quals unes 14, han de ser de complexió forçuda per transportar l’escenari.

Els voluntaris adreceu-vos a voluntaris@sbdxi.cat i feu-nos saber (el nom, el telèfon i si us sentiu valents per portar pes).

Tots esteu convocats a una reunió per informar i repartir les tasques que caldrà fer:

  • Els que voleu muntar l’escenari (14 amb força): quedeu citats a una reunió al local (c. Illa, 3) el dimarts 8 de setembre, a les 7 de la tarda.
  • Totes les altres tasques, us emplacem el dimecres 9 de setembre, a les 7 de la tarda.

Aquest any, una Diada diferent. No hi renunciem i t’hi esperem!!

Gràcies!!

Aquesta entrada ha esta publicada en 11S 2020, Acte, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.