Presentació telemàtica del Debat Constituent a càrrec de Lluís Llach, Carmina Castellví i l’Albert Coll

L’Entesa local de Sabadell pel Debat Constituent es torna a activar després d’aquests mesos d’aturada per culpa, entra d’altres coses però sobretot, del Covid-19.

Estan compromesos per fer d’aquest procés constituent una realitat i així presentar al nostre Parlament el document amb els resultats obtinguts, allò que haurem decidit entre tots i totes que siguin les bases de la Constitució de la nova República Catalana.

Durant tot aquest temps no han estat aturats, han fet el qüestionari, la pàgina web, el full de ruta, el model organitzatiu, un sistema de fitxers segur que garanteixi la protecció de dades… Com veieu s’ha fet molta feina.

Ara ens conviden a participar-hi, a donar la nostra opinió, a respondre al qüestionari, a organitzar debats, xerrades o reunions per tractar tots els temes que ens preocupin com a societat i així, en un futur (esperem i desitgem proper), que puguem gaudir d’una Constitució que ens representi a tots, feta pel i per al Poble Català.

Reserveu-vos, si podeu, el proper dissabte, 23 de gener, entre les 7 i les 9 del vespre per assistir a la presentació telemàtica que ens faran el Lluís Llach, la Carmina Castellví (ex-diputada del Parlament) i l’Albert Coll (Coordinador tècnic).

Fem-ho?

Ens estan esperant!

Entesa Local de Sabadell pel Debat Constituent

Sabadell, a 19 de gener de 2021

Ens adjunten la invitació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Entesa Local de Sabadell pel DC, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.