PIMEC: per a una gestió democràtica i moderna que treballi per les necessitats de Catalunya i, clarament independentista: Avala i vota la candidatura de Pere Barrios

🔴EinesPimec🔴

🔴Eines de País🔴

De què tracta la campanya?

Per optar al govern d’una de les patronals més representatives.

L’actual directiva de PIMEC ha convocat eleccions sense anunciar-les amb antelació i amb els terminis terminis mínims, amb la intenció d’evitar així que cap altra candidatura tingui temps per presentar-s’hi i no haver de fer eleccions, tal com ha passat els últims 25 anys, per tal de garantir una continuïtat de gestió allunyada de les necessitats del país.

La candidatura Eines de País, EinesPimec, aposta per una gestió democràtica i moderna que treballi per les necessitats de Catalunya, i és clarament independentista.

Et demanem que t’impliquis en aquesta campanya des d’ara mateix fins el dia 23/2/2021, que acaba. Tenim poc temps però si som molts ho podem aconseguir.

Què pots fer per informar-ne tothom?

Contacta o visita els empresaris del teu entorn i els demanes l’aval per la candidatura de l’equip EinesPimec, encapçalada pel Pere Barrios, abans del dia 12 i el vot el dia 23/02/2021.

Contacta, si pots, amb els gremis, les associacions d’empresaris i les federacions de gremis. I demana a tothom que faci d’embaixador d’EinesPimec

Necessitem mobilitzar a tothom per guanyar aquestes eleccions, per aconseguir que una estructura de poder tant important com PIMEC que tingui un govern independentista i a punt per recolzar els moments tant importants de país que estem vivim ara i tots els que vindran.

Què pots fer per aconseguir tants avals com sigui possible per a la candidatura de l’equip EinesPimec, encapçalada pel Pere Barrios?

  1. Contacta amb un autònom, empresa, gremi o associació que sigui sòcia de PIMEC, i demanar-li que faci aquests 4 passos:
  2. Baixa el document : http://bit.ly/3txFERJ
  3. Omple’l amb les dades de l’empresa i de la persona que representa a PIMEC en aquella empresa (potser no és l’administrador de l’empresa).
  4. Segella’l
  5. Fes arribar l’original a la seu d’@assemblea: ANC, c./Marina, 315, 08025-BCN. Ho pot fer algú a nom teu. Si no pots venir personalment, t’enviarem un missatger per recollir-lo allà a on ens diguis. En aquest cas és imprescindible saber: el nom de l’empresa, l’adreça completa, la persona de contacte i el telèfon de contacte.
  6. Per fer un bon seguiment dels avals, et demanem que ens informis quin procediment vols seguir per fer-lo efectiu. Contacta amb einespaispimec@assemblea.cat o al telèfon 93 347 1714.
  7. Si necessites informació detallada i/o lliurar el document pots fer-ho a:

– a Osona i al Ripollès, al 609 34 08 95 (Jordi)
– al Bages i a l’Anoia, al 676 97 71 32 (Josep)
– al Vallès Oriental, al 640 17 80 89 (Ferran)
– al Vallès Occidental, al 619 74 12 24 (Martí)
– al Segrià, al 653 91 91 11 (Eduard)
– a les comarques de Girona, al 657 84 00 49 (Jordi)
– des d’altres bandes, a einespaispimec@assemblea.cat

Quan i on es faran les votacions 🔴EinesPimec🔴?

Les votacions es faran el dia 23/02/2021:

Hi haurà 5 punts de votació arreu de Catalunya: les 4 capitals provincials  i Manresa com a capital de la Catalunya Central. És molt important que la gent estigui disposada a desplaçar-se fins a algun dels 4 punts de votació:

· Barcelona (Viladomat, 174)
· Girona (Manel Bonmatí i Romaguera, 2)
· Tarragona (Av.Marquès de Montoliu, 3)
· Lleida (Rambla de Ferran, 8)
· Manresa (c.Castelladral, 5, Pol. Indl. Els Dolors -Palau Firal

 

✅✅✅Primer la Cambra, ✅✅✅ i ara … la PIMEC.

No tenim cap dubte que ho aconseguirem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, PIMEC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.