No se’n sortiran. Tenim una arma, la solidaritat contra la que no poden lluitar: col·labora amb la Caixa de Solidaritat

El Tribunal de Cuentas espanyol reclama 4.5 M d’€ a Albert Royo ex-secretari general del Diplocat.

El Tribunal també investiga en el mateix procés trenta-sis polítics i alts càrrecs de la Generalitat per reclamar-los el pagament de l’acció exterior entre el 2011 i el 2017. En ambdós casos, en compliment de la seva feina. 

Aquest nou atac repressiu contra el nostre poble ens afecta a tots i en aquesta ocasió, el fons de la Caixa de Solidaritat està desbordat i no ho pot assumir.

Josep Cruanyes, president de la Caixa de Solidaritat diu que aquesta repressió li recorda el franquisme: “Et feien un consell de guerra i et condemnaven a qualsevol cosa i la responsabilitat civil la decidia un òrgan que es van inventar, el Tribunal de Responsabilidades Civiles, que imposava multes segons la trajectòria política de les persones. És la mateixa cosa d’ara.”

Demanem a l’independentisme d’assumir aquesta resposta, novament en forma de rescat econòmic per ajudar els implicats i les seves famílies que volen destrossar i prendre’ls el patrimoni familiar.

Recordeu que des del 9-N fins avui la Caixa de Solidaritat, gestionada entre Òmnium i l’ANC, ha pagat gairebé 15M d’€ als tribunals espanyols, entre sancions i fiances imposades a representants polítics i manifestants, tots ells encausats per tenir afinitat amb la causa independentista.

Com és habitual pots fer el donatiu directament a la Caixa de Solidaritat, dipositada al nostre local (Illa, 3) o directament al compte corrent del web de la Caixa de Solidaritat que veieu aquí al peu.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.