Quin model econòmic volem per a Catalunya?

Els companys de l’Entesa Local pel debat Constituent ens conviden al seu acte. Us deixem el correu que ens han fet arribar:

Company, companya,

Des de l’Entesa Local pel Debat Constituent et convidem novament a compartir una xerrada, aquesta vegada presencial, per anar perfilant com volem que sigui el futur de Catalunya.

Aquesta vegada la xerrada versarà sobre:

Quin model econòmic volem per a Catalunya?

Informem-nos i decidim posteriorment a l’enquesta participativa el model econòmic del país o vivim de diferents temes com ara:

  • Quina relació hi ha entre l’Estat del benestar i el nivell de democràcia?
  • Ens cal una banca pública?
  • A qui afecta i què és la renda bàsica universal?

La xerrada tindrà, al final, torn obert de paraula dels assistents i es farà:

  • Dimecres 14 de juliol
  • A 2/4 de 8 de la tarda
  • Amb Ada Ferrer, economista i professora a l’Escola Superior  d’Economia de BCN i investigadora de l’Institut IZA d’Economia del Treball

Hem iniciat camí, amb tots vosaltres, amb tothom que el vulgui compartir. Un camí cap a un futur empoderat, ciutadà i més democràtic. Hem començat una fase que ens permetrà decidir quins han de ser els fonaments de les normes de convivència de la Catalunya del futur on tots hi som convidats.

Informa’t, opina i vota com vols que sigui en un futur el teu país.

Aqui tens l’aplicació per formalitzar el registre per participar al Debat Constituent quan et vingui de gust. Un moment a casa, des del tren,…

Totes les respostes que recollim fins desembre les enviarem al Parlament perquè tinguin en compte què pensa i què vol la ciutadania.

Si has rebut aquest correu com a entitat t’agraïrem que el facis arribar als associats.

Fins dimecres. Us hi esperem

Aquesta entrada ha esta publicada en Entesa Local pel Debat Constituent, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.