Preparem la tardor que promet ser calenta!

Benvolguts companys,

El país viu una situació política i una pandèmia que són especialment complexes. Malgrat tot, seguim amb força i volem tornar a ocupar els carrers. Volem demostrar a Espanya i al món que seguim lluitant pel nostre objectiu, i que no hem renunciat ni a aixecar la proclamació d’independència de l’octubre del 2017 ni a constituir la República Catalana.

Per ajudar a fer-ho possible, us comuniquem que aquest any no tanquem el local durant el mes d’agost. No fem vacances i, ens trobareu al local, els dies feiners, de 6 a 8 de la tarda.

A partir del dia 16 d’agost farem una paradeta cada matí, de 2/4 d’11 fins a 2/4 de 2. Els dilluns, dimecres i divendres al passeig de la Plaça Major i els dimarts i dijous al carrer d’En Font.

Us fem saber que ja tenim les samarretes de l’11S d’enguany i que les teniu disponibles al local des d’ara mateix. La roba i la confecció són d’empreses del país.

Com sabeu, el benefici que se n’obté és per poder fer accions i campanyes a favor de la independència (vegeu la imatge del resum de les activitats de l’any 2020). Si ens les compreu al local (c. Illa, 3), part del benefici queda a l’assemblea de base de Sabadell i ens permet fer les activitats que realitzem a la nostra ciutat. Per a l’ANC-SBDxI és un recurs bàsic i imprescindible i us agrairem molt que ho tingueu present i que doneu un cop de mà.

Si esteu per aquí, veniu i xerrem, canviem opinions i recarreguem piles per afrontar els reptes que segur que tindrem un cop passada la temporada estival i l’activitat política torni a funcionar al 100 %. Ens alegrarà retrobar-nos al local o a les paradetes després del distanciament de tant temps.

 

Us hi esperem. Gràcies per ser-hi i fins a aviat!

 

3 d’agost de 2021

Secretariat Local de SBDxI-ANC

Aquesta entrada ha esta publicada en 11S 2021, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.