Manifest i imatges de la concentració: Gobierno de España: teniu les mans brutes de sang.

Us volem fer arribar el manifest que es va fer públic en nom de Sabadell per la Independència – ANC i un recull d’imatges de la concentració “Gobierno de España: teniu les mans brutes de sang”, de dijous 13 de gener.

Manifest de SBDxI-ANC:

Els catalans hem d’exigir a les entitats i partits, als independentistes com a mínim, una resposta conjunta i de país a les greus declaracions de l’excomissari Manuel Villarejo en seu judicial del passat dimarts. Ja n’hi ha prou!

El 17 d’agost del 2017 vam patir un atemptat terrorista a Barcelona i a Cambrils que va segar la vida de 17 persones i amb elles la de les seves famílies. Fa molt temps que hi havia indicis de que alguna cosa estranya havia passat amb aquest atac terrorista sense que es fes cap mena d’investigació, però aquest dimarts l’excomissari Villarejo va deixar anar aquesta terrible bomba informativa! I de tot això l’Estat Espanyol, tal com ja havia pronosticat el Sr. Margallo dient que a l’agost passarien coses a Barcelona, n’estava assabentat! Vol dir que, com a mínim, ho van permetre i encara no sabem si la responsabilitat i implicació pot ser més greu.

Volien espantar els catalans!

Però, ves per on, se’ls va escapar de les mans i això va costar la vida a 17 persones i en va ferir unes 150 més que, a banda dels danys físics que van sofrir, de ben segur patiran seqüeles psicològiques la resta de la seva vida.

Més clar no es pot dir! L’Estat Espanyol te les mans tacades de sang! El “Gobierno” d’aquell moment, del Partit Popular, té les mans brutes de sang!
El “Gobierno” actual, del PSOE, que no ha permès que s’investiguin els fets, també té les mans brutes de sang!

I aquesta, companys, és la manera que té el “Reino de Espanya” de seduir els catalans perquè en vulguem formar part, matant i posant en risc les nostres vides en lloc de protegir-les! Com hem de voler estar sota el jou de qui ens roba els recursos per tenir una vida digna, ens pren la llibertat, ens vol arrabassar la cultura i la llengua i no protegeix les nostres vides?

Contra la seva violència, independència!

Ara sentirem dir als mitjans i als polítics unionistes que en Villarejo no te credibilitat, però s’ha relacionat amb alts càrrecs, ministres i grans empresaris, treballant per a ells i per les clavegueres de l’Estat… i llavors si que era creïble. O diran que sense proves és molt fàcil fer denúncies, quan les proves les tenen ells segrestades sota secret de sumari i seria tan fàcil com deixar que es presentin. O justificant que obrir la investigació judicial ara seria fer el joc al comissari, quan fa més de 4 anys que estem demanant que es faci aquesta investigació i ho han rebutjat des de l’inici. O que fer el joc al Villarejo és actuar contra els Mossos, quan tots sabem que els Mossos del 2017 actuaven sols, estaven totalment desinformats i amb el CNI i les policies estatals actuant en contra seva… i tot i així van fer una feina excel·lent. Ara es diran moltes coses però val la pena que desenterrem la informació del que realment va passar i com va passar per saber de la gravetat del que estem parlant ara.

Tots aquells que, sabent tot això ho defensin sense voler aclarir-ho primer, en son còmplices i ataquen directament al poble català, tant als independentistes com als que no ho son. Els atacs del dia 17 no van fer cap mena de distinció.

Per tot això exigim als nostres representants polítics, al Parlament de Catalunya i al nostre Govern que no s’assegui a parlar ni a negociar res més amb el “Gobierno de España” fins que no es faci una investigació exhaustiva d’aquells fets, s’esclareixin i es depurin responsabilitats i, donat el cas, es castigui als que van estar-hi al darrere.

Visca Catalunya lliure!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.