Convocatòria d’AGO i convocatòria als socis de les reunions prèvies per preparar-la

Company, companya

T’informem que del 17 al 23 de març se celebrarà la X Assemblea General Ordinària (AGO).

A l’AGO, s’hi farà la convocatòria d’eleccions al Secretariat Nacional pel període 2022-2024, i també es votarà el Full de Ruta d’enguany (FR). Un FR que, des de l’enquadrament del moment actual, insta el moviment a preparar-se per un nou embat, identifica les passes a seguir i les fites marcades per l’Assemblea a partir dels fronts d’acció del moviment popular de base, institucional i exterior per aconseguir el nostre objectiu fundacional: la independència de Catalunya.

La votació serà telemàtica i durarà set dies:

  • 17 de març: votació de la Mesa, dels interventors i de les esmenes a la totalitat al FR.
  • Del 18 al 21 de març: votació de les esmenes vives al Full de ruta.
  • Del 22 al 23 de març: votació del document final del Full de ruta, dels informes de gestió, de l’informe econòmic, del pressupost 2022 i de la proposta de convocatòria de les eleccions al Secretariat Nacional.

Per poder participar a l’AGO cal ser membre de ple dret i estar al corrent de pagament a data 31 de desembre de 2021.  Consulta el cens i comprova la teva inclusió abans del  24 de febrer. Si tens algun problema escriu a cens@assemblea.cat indicant-hi el nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte.

Per preparar l’AGO, els socis i simpatitzants de Sabadell per la Independència – ANC esteu convidats, els dies: 22 i 24 de febrer i l’1 i 3 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al nostre local.

Volem fer un debat amb calma, saber els motius polítics que justifiquen el FR, valorar les estratègies que proposa i aportar-ne de noves.

Aquí et lliurem l’esborrany FR

Ordre dels dia:

  • 22 de febrer: Discussió i aprovació del Objectius estratègics de l’Assemblea (paràgrafs 8 al 32 del FR).
  • 24 de febrer: Discussió i aprovació de l’Horitzó 2023 (paràgrafs 33 al 36 del FR).
  • 1 de març: Discussió i aprovació de les Directius polítiques (paràgrafs 37 al 52 del FR).
  • 3 de març: Discussió i aprovació dels Àmbits de confrontació (paràgrafs 53 al 66 del FR).

Tothom està convidat a presentar esmenes per millorar i enriquir el FR proposat pel Secretariat Nacional. Qui consideri convenient de fer-ne, les haurà de fer arribar al correu secretaria@sbdxi.cat  . Al correu hi haurà de constar el vostre nom sencer, el telèfon de contacte, el NIF i l’esmena que voleu presentar.

En fer l’esmena a un paràgraf, cal definir si és una esmena d’addició, de modificació, o de supressió. Poseu-hi el núm. del paràgraf al qual fa relació, el contingut nou de l’esmena presentada i la justificació que en feu.
Si es presenta una esmena a la totalitat del FR s’haurà de fer constar així i aportar el contingut de l’esmena presentada i la justificació.

Les esmenes es poden presentar a partir d’ara mateix fins el dia mateix de cada reunió. Us agrairem que, pel bon desenvolupament de les reunions, que lliureu les esmenes al correu que hem citat, 2 dies abans de cada reunió fent servir aquest formulari.

L’Estat ha desfermat una gran ofensiva,  ens ha posat a prova a tots i hem de plantar cara. Si no deixem de ser aquells més de 2 milions de ciutadans que vam anar a votar l’1 d’octubre ens convertirem en guanyadors.

 

 

Sabadell per la Independència – ANC
17 de febrer del 2022

Aquesta entrada ha esta publicada en AGO, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.